ONLINE GENERALFORSAMLING

Dette års generalforsamling vil blive afholdt online igennem Zoom, grundet COVID-19.
Forsamlingen afholdes den 25. Marts 2021 – Kl. 19:30.


Du deltager ved at trykke på nedenstående knap.

FULDMAGT: Ønsker du at gøre brug af en fuldmagt, så skal denne fuldmagt være sendt enten fysisk eller digitalt, så den er kommet frem til bestyrelsen inden generalforsamlingen, for at den er gyldig.

Guide til den online generalforsamling:

BEMÆRK: Når du deltager i forsamlingen vil dit kamera og din mikrofon, være slukket fra starten af og skal helst forblive sådan, så video kvaliteten forbliver høj.

 

Når du klikker på knappen oven over, så vil du komme ind på en side, som denne:

Her kan du enten: 

  • Downloade programmet Zoom
  • Eller deltage i forsamlingen igennem din internet borwser (altså uden at skulle downloade noget)

Ved at downloade Zoom og deltage igennem det downloadet program, for du den bedst mulige video kvalitet, men du kan fint deltage i forsamlingen igennem din browser.

Hvis du downloader programmet, så skal du gå igennem installationsprocessen og gøre, som vist på skærmen. Herefter er du klar til at deltage i forsamlingen. Hvis du ikke kommer ind i programmet og den spørg dig efter dit navn, så gå inde på Halsvand.dk og klik på ovenstående knap igennem – herefter skulle du blive spurgt om den må åbne Zoom programmet heri spørge om dit navn. 

Hvis du deltager igennem din browser, så klikker ud blot på “Join from my browser” og herefter vil du blive spurgt om dit navn. 

Vi vil rigtig gerne at alle skriver deres fulde navn.

Når du har indtastet dit navn og klikker på knappen, så kommer du ind i et “venteværelse”, hvorfra du vil blive lukket ind, når generalforsamlingen er ved at starte. 

Når du bliver lukket ind, så vil du blive bedt om at skrive din fulde adresse i chatten. Chatten finder du ved at klikke på nedenstående ikon: 

VI bruger din fulde adresse, til at tjekke om du er stemmeberettiget eller ej.

Det er også i chatten, at du kan stille sprøgesmål eller stemme ved afstemningerne.

Du stiller spørgsmål, ved at åbne chatten, skrive det spørgsmål og sende det afsted. En fra bestyrelsen vil holde øje med chatten igennem forsamlingen og give besked om spørgsmål. 

Når det skal stemmes, så kan man stemme igennem chatten, hvor man åbner chatten og skriver:

  • JA: for at man er for foreslaget
  • NEJ: For at man er imod foreslaget
  • BLANK: For at stemme, men hverken stemme JA eller NEJ.